Een dak ontmossen is een heel karwei. Bovendien is het voor de onervaren leek niet ongevaarlijk om een dak op te klimmen, zeker niet wanneer het overgroeid is met mos. Doe daarom een beroep op Mercator Cleaning. Wij ontmossen jouw dak volgens de regels van de kunst en zorgen er tevens voor dat het mos wegblijft.  

Mos kan de uitstraling van je woning danig hypothekeren. Vooral zadeldaken in de buurt van bomen hebben er vaak last van. Mossen en schimmels hechten zich vast aan de pannen of leien en nestelen zich in de poriën. Een grondige poetsbeurt is dan het enige wat soelaas biedt.  

Ruim 50 jaar ervaring in het ontmossen van daken 

Mercator Cleaning heeft ruim 50 jaar ervaring in het ontmossen van daken. Wij zijn in die tijd uitgegroeid tot dé specialist van de regio Antwerpen en Antwerpse Kempen. Onze reinigingsprofessionals gebruiken een speciale technieken om je dak weer mosvrij te krijgen waarbij ze water verwarmen tot ongeveer 140°C en het mos onder hoge druk letterlijk wegstomen.  

Geef mos geen kans meer op je dak 

Mos is een hardnekkig en terugkerend fenomeen. Daarom voorzien we je dak na de behandeling van een waterafstotende coating. Zo kan mos, maar ook vuil en stof, zich veel moeilijker hechten op het dak. Het oppervlak blijft dus langer proper. 

Mercator Cleaning, specialist in het ontmossen van daken in de Antwerpse Kempen 

Mercator Cleaning is dé specialist in het verwijderen van mos op alle mogelijke oppervlakken. Daarnaast reinigen we ook gevels, tuingebouwen, tuinmeubels en ramen. En dat zowel bij bedrijven als particulieren. Ook osmosereiniging, bijvoorbeeld voor zonnepanelen, is mogelijk. 

Ben je op zoek naar een specialist om je dak te ontmossen? Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij je langs. Wij bezorgen je voor elke opdracht een offerte op maat.  

Vraag hier je offerte