Heeft je woning een gevelreiniging nodig? Mercator Cleaning is dé specialist. Hout, baksteen of een mix van materialen: wij zorgen voor een feilloos resultaat. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring in het reinigen van gevels zijn wij uitgegroeid tot dé referentie in de regio Antwerpen en Antwerpse Kempen.   

De gevel is het uithangbord van je woning. Het is het eerste dat bezoekers zien wanneer ze je bezoeken. De façade moet er dus goed uitzien. Maar door allerlei factoren (uitlaatgassen, vervuiling, bladeren, …) is dat niet altijd het geval. Een gevelreiniging doet je woning er weer als nieuw uitzien.  

Reinigen van gevels volgens de regels van de kunst 

Bij het reinigen van een gevel is het belangrijk dat de originele kleur van de stenen of andere materialen weer tevoorschijn komt, zonder ze te beschadigen. Een gevelreiniging is dus specialistenwerk. Heb je niet het juiste materiaal, dan is het ook erg arbeidsintensief en tijdrovend. Met andere woorden: kies voor een professionele oplossing.  

Gevelreinigingen met hoge druk en stoom 

Mercator Cleaning is dé specialist in de regio Antwerpen en Antwerpse Kempen. Wij komen bij je thuis en reinigen de gevel met geavanceerde apparatuur. Zo behandelen we de gevel met water dat we tot ongeveer 140°C verwarmen. We stomen het vuil met andere woorden onder hoge druk letterlijk weg. Bovendien brengen we ook een coating aan die het oppervlak waterafstotend maakt. Zo blijft je gevel langer vuilvrij.   

Mercator Cleaning: 50 jaar ervaring in gevelreinigingen 

Mercator Cleaning is dé specialist in het reinigen van gevels. Met meer dan 50 jaar actieve dienst beschikken we over een ruime ervaring. Zo garanderen we een perfect resultaat voor elke opdracht. 

Naast gevelreinigingen kun je ons ook contacteren voor het reinigen van tuingebouwen, tuinmeubels en ramen. En dat zowel bij bedrijven als particulieren. Ook osmosereiniging, bijvoorbeeld voor zonnepanelen, is mogelijk. 

Ben je op zoek naar een specialist in gevelreinigingen? Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij je langs. Wij bezorgen je voor elke opdracht een offerte op maat. 

Vraag hier je offerte