Een ramenwasser is een echte meerwaarde voor je ramen, of je nu in een appartement of een villa woont. Mercator Cleaning is dé referentie in de regio Antwerpen en Antwerpse Kempen. Al meer dan 50 jaar poetsen wij ramen voor particulieren als bedrijven. Lees hier meer over onze service en vraag onmiddellijk een offerte aan.  

Kristalheldere ramen zonder strepen? Dan moet je bij een professionele ramenwasser zijn.  Onze ramenwassers werken heel secuur en leveren steeds een onberispelijk resultaat af. Bovendien beschikken wij over een eigen, compacte hoogwerker, waarmee we ook de moeilijkst bereikbare plekjes kunnen reinigen. Kortom, Mercator Cleaning is de aangewezen partij voor het wassen van ramen in villa’s en woningen, maar ook appartementen, kantoren en kmo’s 

Onze ramenwassers reinigen op twee manieren 

Ramen wassen gebeurt op twee manieren bij Mercator Cleaning: op de traditionele wijze, met spons en aftrekker. Maar de laatste jaren gebruiken we ook steeds vaker osmosewater voor onze klanten. Dat is leidingwater waar alle bestanddelen zijn uitgefilterd. Het water is volledig vrij van bacteriën, metalen, chloor, gif, onkruidverdelgers en insecticiden. Zonder toevoeging van zeep of andere additieven maken onze ramenwassers je ramen stralend schoon. 

Waarom kiezen voor een ramenwasser van Mercator Cleaning? 

Onze ramenwassers leveren altijd kwaliteit af en hechten veel belang aan gemaakte afspraken. Wij arriveren steeds stipt op tijd en gaan niet naar huis alvorens je ramen helemaal proper zijn. Kiezen voor Mercator Cleaning is kiezen voor een betrouwbare partij die van aanpakken weet. En dat aan een eerlijke en transparante prijs.  

Een prijs op maat voor je ramenwasser 

Onze ramenwassers berekenen voor elke opdracht een prijs op maat. Die is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ramen, de bereikbaarheid en de gekozen techniek. Heel wat parameters dus waar we rekening mee moeten houden in onze offerte. Zodoende is elke offerte maatwerk. 

Vraag hier je offerte