Heb je grote raampartijen die je onmogelijk zelf kan of wil poetsen? Dan is een professionele ruitenwasser dé oplossing. Mercator Cleaning heeft meer dan 50 jaar ervaring. Maar hoeveel kosten onze ruitenwassers precies? En welke diensten zitten inbegrepen in de prijs? Je komt er meer over te weten op deze pagina. 

Mercator Cleaning is de aangewezen partij voor het wassen van ramen in villa’s en woningen, maar ook appartementen, kantoren en kmo’s. Ramen op grote hoogte of moeilijk bereikbare plaatsen, zijn voor ons geen probleem. We beschikken over een eigen compacte hoogwerker zodat we zelfs in een druk stadscentrum vlot kunnen werken tot een hoogte van negen verdiepingen.   

Onze ruitenwassers gebruiken twee technieken 

Onze specialisten hebben twee technieken om je ramen weer proper te maken: met spons en aftrekker (de traditionele methode) of door middel van osmosereiniging. Met deze techniek blijven de ramen langer proper. Bovendien komen er geen extra reinigingsmiddelen aan te pas.  

Hoeveel kost een ruitenwasser? 

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ramen, de bereikbaarheid en de gekozen techniek. Heel wat parameters dus waar we rekening mee moeten houden in onze offerte. Daarom komen we voor elke opdracht steeds op voorhand eens langs. Zo kunnen we je een prijs en service op maat voorschotelen. 

Waarom kiezen voor een ruitenwasser van Mercator Cleaning? 

Wij leveren kwaliteit af en hechten veel belang aan gemaakte afspraken. Een woord is een woord, luidt het credo bij ons. En die houding stralen onze ruitenwassers ook uit. Met Mercator Cleaning ga je in zee met een betrouwbare partij die van aanpakken weet. En dat aan een eerlijke en transparante prijs.  

Vraag hier je offerte