Groenaanslag kan de uitstraling van je terras, gevel of tuinmeubels ernstig in het gedrang brengen. Maar groenaanslag verwijderen is geen gemakkelijke klus. Laat het werk over aan de professionals van Mercator Cleaning. Onder hoge druk en met water op hoge temperatuur krijgen wij zelfs het meest hardnekkige vuil weg.   

Groenaanslag op opritten, terrassen, tuinmeubilair of gevels is een bekende ergernis. Zowel stenen als hout zijn er vatbaar voor. De groene kleur is een gevolg van mossen en schimmels die zich in de poriën van het oppervlak nestelen. Een grondige poetsbeurt is de enige remedie.  

 Ruim 50 jaar ervaring in het verwijderen van groenaanslag 

Mercator Cleaning is dé reinigingsspecialist met ruim 50 jaar ervaring. We zijn dan ook uitgegroeid tot een bekende naam in de regio Antwerpen. Om groenaanslag te verwijderen gebruiken we een speciale techniek, waarbij we water tot stoom verwarmen (tot ongeveer 140°C). Afhankelijk van de specifieke ondergrond en het type van vervuiling varieert de druk van het water van 10 tot 250 bar.   

Groenaanslag krijgt geen kans meer dankzij onze nanocoating 

Is de groenaanslag verwijderd? Dan brengen we nog een onzichtbare nanocoating aan. Die beschermt de ondergrond en maakt het oppervlak waterafstotend. Mossen, groenaanslag en vuildeeltjes kunnen zich dan veel moeilijker hechten in de poriën. Het oppervlak blijft dus langer proper. 

Mercator Cleaning, specialist in het verwijderen van groenaanslag in de Antwerpse Kempen 

Mercator Cleaning is dé specialist in het verwijderen van groenaanslag op alle mogelijke oppervlakken. Van hout tot tegels.  

Naast groenaanslag verwijderen, reinigen we ook gevels, tuingebouwen, tuinmeubels en ramen. En dat zowel bij bedrijven als particulieren. Ook osmosereiniging, bijvoorbeeld voor zonnepanelen, is mogelijk.  

Ben je op zoek naar een specialist om groenaanslag te verwijderen zodat je tuin of terras er weer onberispelijk bij ligt straks? Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij je langs. Wij bezorgen je voor elke opdracht een offerte op maat.  

Vraag hier je offerte