Voor de meeste eigenaars van een terras is het vaste kost: van zodra de eerste lentezon zich laat zien, gaan ze naarstig aan het werk met schuurborstel en sop om de klinkers weer mos- en vuilvrij te krijgen. Maar weet je dat je jezelf heel wat werk kunt besparen? Mercator Cleaning is namelijk gespecialiseerd in het reinigen van klinkers.   

Eerlijk? Klinkers reinigen is best zwaar werk. Zie jij er ook elk jaar weer tegenop om het hardnekkige mos van je terras te schuren? Ben je uren zoet met het verwijderen van vuil, zand en bladeren? Laat het zware werk aan professionals over.   

Klinkers reinigen? Met water tot 140°C 

Bij Mercator Cleaning beschikken we over gespecialiseerde apparatuur waarmee we de klinkers helemaal vuilvrij krijgen. Ook het mos moet er zonder pardon aan geloven. Daarvoor maken we gebruik van reinigingsapparatuur met water tot 140°C. Afhankelijk van de specifieke ondergrond en het type van vervuiling varieert de druk van het water van 10 tot 250 bar.  

Na het reinigen brengen we een onzichtbare, beschermende nanocoating aan. Die beschermt de klinkers en maakt het oppervlak waterafstotend. Mossen, groenaanslag en vuildeeltjes kunnen zich dan veel moeilijker hechten in de poriën. Resultaat: de klinkers blijven langer proper.  

Mercator Cleaning, specialist in het reinigen van klinkers in de Antwerpse Kempen 

Mercator Cleaning is dé specialist in het reinigen van klinkers. De zaak bestaat vandaag al ruim 50 jaar en groeide uit tot hét kwaliteitslabel in de Antwerpse Kempen. Naast terrassen en opritten reinigen we ook gevels, tuingebouwen, tuinmeubels en ramen. En dat zowel bij bedrijven als particulieren. Ook osmosereiniging, bijvoorbeeld voor zonnepanelen, is mogelijk. 

Vraag een offerte 

Wij staan voor eerlijke en transparante prijzen. Bovendien is een woord een woord voor onze zaakvoerder. Voor we een offerte opstellen, komen we altijd langs om de situatie ter plaatse te bekijken en de opdracht te bespreken. Elke offerte is 100% maatwerk, afhankelijk van de oppervlakte. 

Ben je op zoek naar een specialist in het reinigen van klinkers? Dan is Mercator Cleaning dé aangewezen partij. Neem vandaag nog contact op