Of je nu in een appartement of een villa woont, een glazenwasser is een echte meerwaarde voor je ramen. Mercator Cleaning is dé referentie in de regio Antwerpen en Antwerpse Kempen. Al meer dan 50 jaar poetsen wij ramen voor zowel particulieren als bedrijven. Ontdek hier waarom onze klanten zo tevreden over ons zijn.  

Een professionele glazenwasser beschikt over het materiaal én de ervaring om je ramen te doen glanzen. Zonder strepen, en zonder gevaar voor lijf en leden. Wij beschikken bijvoorbeeld over een eigen, compacte hoogwerker, zodat we ook op de moeilijkst bereikbare plekjes kunnen komen. Mercator Cleaning is de aangewezen partij voor het wassen van ramen in villa’s en woningen, maar ook appartementen, kantoren en kmo’s 

Onze glazenwasser reinigen op twee manieren 

Glazen wassen kan op twee manieren: op de traditionele wijze, met spons en aftrekker. Maar de laatste jaren gebruiken we ook steeds vaker osmosewater voor onze klanten. Dat is leidingwater waar alle bestanddelen zijn uitgefilterd. Het water is volledig vrij van bacteriën, metalen, chloor, gif, onkruidverdelgers en insecticiden. Zonder toevoeging van zeep of andere additieven maken onze glazenwassers je ramen stralend schoon. 

Waarom kiezen voor een ruitenwasser van Mercator Cleaning? 

Wij leveren kwaliteit af en hechten veel belang aan gemaakte afspraken. Een woord is een woord, luidt het credo bij ons. En die houding stralen onze ruitenwassers ook uit. Met Mercator Cleaning ga je in zee met een betrouwbare partij die van aanpakken weet. En dat aan een eerlijke en transparante prijs.  

Een prijs op maat 

Onze glazenwassers berekenen voor elke opdracht een prijs op maat. Die is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ramen, de bereikbaarheid en de gekozen techniek. Heel wat parameters dus waar we rekening mee moeten houden in onze offerte.  

Vraag hier je offerte