Ben je op zoek naar een professionele ruitenwasser? Dan is Mercator Cleaning dé aangewezen partij. Wij zijn actief in de ruime regio rond Antwerpen, inclusief Antwerpse Kempen, en wassen al meer dan 50 jaar ruiten. Dankzij onze innovatieve technieken en kwaliteitsproducten garanderen wij altijd een perfect resultaat.  

Ruiten wassen is relatief zwaar werk. Bovendien is het ook niet eenvoudig om zonder strepen te werken. Zeker als je niet over de nodige ervaring beschikt. En dan hebben we het nog niet gehad over de moeilijk bereikbare plekken.  

Een professionele partner voor je ramen 

Om jouw ramen opnieuw te doen stralen, doe je dus maar beter een beroep op een professioneel team van ruitenwassers. Daarom is Mercator Cleaning de partner die je zoekt. Wij beschikken over ruim 50 jaar ervaring en hebben een team van professionals ter beschikking die met de beste materialen werken.   

Ruiten wassen met osmosewater 

Ruiten wassen kan op twee manieren: op de traditionele wijze, met spons en aftrekker. Maar de laatste jaren gebruiken we ook steeds vaker osmosewater voor onze klanten. Dat is leidingwater waar alle bestanddelen zijn uitgefilterd. Het water is volledig vrij van bacteriën, metalen, chloor, gif, onkruidverdelgers en insecticiden.  

We werken dus met zuiver water en hebben geen extra reinigingsmiddelen meer nodig om je ramen te poetsen. En omdat de reiniging tot diep in de poriën gaat, is het resultaat langer blijvend. 

Ruiten wassen aan een eerlijke prijs 

Wij leveren kwaliteit af en hechten veel belang aan gemaakte afspraken. Een woord is een woord, luidt het credo bij ons. En die houding stralen onze ruitenwassers ook uit. Met Mercator Cleaning ga je in zee met een betrouwbare partij die van aanpakken weet. En dat aan een eerlijke en transparante prijs. Voor elke opdracht maken wij een offerte op maat. 

Vraag hier je offerte