Zoek je een ruitenwasser in de regio Antwerpen en Antwerpse Kempen? Wij bedienen de volledige regio, inclusief Antwerpen, Zoersel, Schilde, Schoten, Brasschaat, Malle, Kapellen en Zandhoven. Mercator Cleaning is dé specialist met meer dan 50 jaar op de teller. Ontdek hier meer over onze service.  

Al ruim 50 jaar doorkruisen onze ruitenwassers de regio Antwerpen en Antwerpse Kempen. De opdracht is simpel: perfect schone ramen achterlaten bij onze vele klanten. Onze reputatie is dan ook ijzersterk. In onze 50 jaar actieve dienst zijn wij uitgegroeid tot dé referentie in Antwerpen, Zoersel, Schilde, Schoten, Brasschaat, Malle, Kapellen en Zandhoven.  

Stralend schone ruiten met osmosewater 

Onze ruitenwassers maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Zo hebben wij onze eigen hoogwerker waarmee we zonder problemen elk raam bereiken. Daarnaast reinigen wij de ramen op jouw vraag ook met osmosewater. Dat is leidingwater waar alle bestanddelen zijn uitgefilterd. Het water is volledig vrij van bacteriën, metalen, chloor, gif, onkruidverdelgers en insecticiden. Zonder toevoeging van zeep of andere additieven maken onze ruitenwassers je ramen stralend schoon. 

Waarom kiezen voor een ruitenwasser van Mercator Cleaning? 

Onze ruitenwassers hechten veel belang aan afspraken. Een woord is een woord. Wij arriveren dan ook altijd stipt op tijd en gaan niet naar huis alvorens de klus volledig geklaard is. Kiezen voor Mercator Cleaning is kiezen voor betrouwbare ruitenwassers die van aanpakken weten. En dat aan een eerlijke en transparante prijs.  

 Een prijs op maat voor je ruitenwasser 

Onze ruitenwassers berekenen voor elke opdracht een prijs op maat. Die is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ramen, de bereikbaarheid en de gekozen techniek. Heel wat parameters dus waar we rekening mee moeten houden in onze offerte. Zodoende is elke offerte maatwerk. 

Vraag hier je offerte