Lichtkoepels of hoge glaspartijen schoonmaken? Geen probleem dankzij een hoogwerker

Jouw dakappartement was echt de koop van je leven. Die lichtkoepel maakt je appartement zo licht en helder. Dat voordeel hebben de onderburen niet! Overdag als de zon schijnt, baadt je appartement in een exotisch licht. Maar helaas: je lichtkoepel is smerig, er ligt duimendik vuil en stof op en daardoor komt er maar een fractie van het zonlicht binnen. Je lichtkoepel moet dringend gepoetst. Maar hoe begin je aan het poetsen van iets wat zo hoog zit? Dat is toch gevaarlijk? Inderdaad. In zo’n geval doe je het best een beroep op een betrouwbare glazenwasser in Antwerpen die perfect werk aflevert en zich niet laat afschrikken door hoogtes of moeilijk bereikbare plaatsen.

Betrouwbare glazenwasser in Antwerpen

Een professional als Mercator Cleaning is een betrouwbare glazenwasser in Antwerpen voor het reinigen van lichtkoepels of hoge glaspartijen. Dat komt omdat we beschikken over een compacte hoogwerker waarmee we probleemloos glazen kunnen reinigen op grote hoogte. Werken op een hoogte van 8 à 9 verdiepingen is voor ons een fluitje van een cent. Hoogtevrees hebben we nooit. Als de situatie erom vraagt, schakelen we touwen en zelfs alpinetechnieken in. Hebben we je trouwens al verteld dat bergbeklimmen een hobby is van de zaakvoerder? Het heeft geen belang of je ons nu inschakelt voor het reinigen van een lichtkoepel of glaspartijen in een appartements- of kantoorgebouw. In elk geval garanderen we je een perfecte en streeploze reiniging van al je glaspartijen, op welke hoogte die zich ook bevinden.

Onze compacte hoogwerker is super efficiënt

Onze hoogwerker is zeer praktisch om te gebruiken in de stad. Doordat hij zo compact is, neemt hij slechts twee parkeerplaatsen in beslag. Bovendien weegt hij amper 8,5 ton, en dat is een pak minder dan het gemiddelde gewicht van 16 tot 18 ton. Toch bereiken we er hoogtes mee tot 32 meter, wat neerkomt op 8 à 9 verdiepingen. Doordat onze hoogwerker zo’n lichtgewicht is, rijden we rond met een lichtere vrachtwagen, en ook hierdoor slagen we erin milieuvriendelijk te werk te gaan. Bevindt je lichtkoepel of je glaspartij zich hoger dan 9 verdiepingen? In dat geval huren we een hoogwerker die tot 100 meter hoogte kan. Wil je je ramen en lichtkoepel zelf poetsen? Dan staat onze hoogwerker tot jouw beschikking.

Hoe poetsen wij je lichtkoepel of hoge glaspartijen?

We poetsen glaspartijen op verschillende manieren, maar enkel en alleen met milieuvriendelijke producten. We sommen onze hoofdattributen even op: hogedrukreiniger, water en hoge temperatuur. Traditioneel reinigen we op een klassieke manier met spons en aftrekker. Soms passen we osmosereiniging toe. Om dat overal te kunnen doen, hebben we het meest recente osmosetoestel op de markt aangeschaft. We nemen het overal mee waar we heen gaan en kunnen het osmosewater daardoor overal aanmaken. Het procedé is heel eenvoudig. Met behulp van dat osmosetoestel laten we leidingwater doorheen negen filters lopen. Daar zit onder meer een kalk- en algenfilter bij. Nadat het leidingwater door die negen filters is gestroomd, beschikken we over puur zuiver water met een enorm sterke reinigingskracht. Hoe dat komt? Omdat de atomen in het osmosewater zo snel mogelijk vuil willen opnemen. Kunnen we bewijzen wat we kunnen?

Neem nu contact met ons op. 

Offerte aanvragen

Vul het formulier en we contacteren u zo snel mogelijk

Contact Informatie
Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?
Adresgegevens