Een groene oprit? Zo zorg je voor een nieuwe uitstraling na de winter

De winter is geen leuke periode, ook niet voor je oprit. De zon staat lager, er is minder licht, het regent een pak meer. Alles is vochtig en blijft ook vochtig, net omdat er zo weinig licht is. Door het gebrek aan zonlicht zal de groene aanslag op je oprit zich heel snel ontwikkelen. Eerst merk je alleen die groene aanslag op. Algauw zal je echter merken dat er ook mossen en algen op je oprit beginnen te groeien. Mooi is anders. Je oprit wordt steeds gladder en gevaarlijk. Vraag je je af hoe je je groene oprit een nieuwe uitstraling geeft na de winter

Je oprit een nieuwe uitstraling geven?

Je kan je oprit altijd zelf reinigen. Je haalt de hogedrukreiniger van onder het stof en spuit je oprit helemaal schoon. Op het eerste gezicht is dit een heel gemakkelijke en efficiënte oplossing. Het vuil is meteen weg en je hebt niet eens moeten schuren. Je hebt gewoon wat met die hogedrukreiniger in het rond gespoten. Leuk, denk je, maar dat kan verkeren. Soms spuit je de ondergrond van je oprit gewoon kapot omdat je te veel druk gebruikt. Bij de hogedrukspuiten die je in de doe-het-zelf-zaken op de kop tikt, kan je de druk niet altijd even nauwgezet regelen. En wat gebeurt er als de ondergrond van je oprit beschadigd is? Dan manifesteert de groene aanslag zich heel snel opnieuw. Doordat de ondergrond van je oprit beschadigd is, kan het groen zich nog beter vasthechten. Voor je het weet, moet je opnieuw in de weer met de hogedrukspuit en loop je weer het risico de  ondergrond nog meer te beschadigen.

De beste manier om je oprit een nieuwe uitstraling te geven?

Doe een beroep op een deskundige als Mercator Cleaning die weet hoe hij een oprit perfect moet reinigen. Die weet wat hij doet, waar hij mee bezig is, en die zeker niets beschadigt. Mercator Cleaning werkt honderd procent milieuvriendelijk en ecologisch. Het enige wat we gebruiken om een oprit schoon te maken is een professionele hogedrukspuit met regelbaar debiet. Verder werken we enkel en alleen met water. Je leest het goed, zonder reinigingsproducten. Dat water kunnen we verwarmen tot 140° C. Wees er maar zeker van dat we met die temperatuur zelfs de meest taaie groenaanslag doden en verwijderen. Dat resultaat blijft trouwens maandenlang zichtbaar. Als wij je oprit onder handen nemen, hoef je er maanden erna niet opnieuw met de hogedrukspuit op af te gaan. Onze reiniging blijft lang goed en zichtbaar. Precies omdat we de groenaanslag, mossen en algen zo grondig te lijf gaan. Zonder daarbij je terras te beschadigen.

Kunnen we je helpen?

Offerte aanvragen

Vul het formulier en we contacteren u zo snel mogelijk

Contact Informatie
Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?
Adresgegevens