Voor onze hoogwerker is geen gevel te hoog om te reinigen

Is de gevel van je woning, appartement, bedrijfs- of kantoorgebouw in en rond Antwerpen aan reiniging toe? Wil je dat je buitenmuur en in het bijzonder je gevel – noem het gerust je visitekaartje – opnieuw even hard en mooi schittert als op dag één? Dan is Mercator Cleaning de ideale partner voor je gevelreiniging in Antwerpen. Mercator Cleaning is ervaren en deskundig en reinigt gevels op een ecologische manier, enkel en alleen met hoge druk en water op hoge temperatuur. En dat allemaal met een hoogwerker die door zijn compactheid goed functioneert in een stad als Antwerpen en toch 9 verdiepingen hoog kan. We geven een beetje meer uitleg.

Onze hoogwerker? Compact en daardoor efficiënt

Onze hoogwerker functioneert inderdaad zeer goed in een stad of grootstedelijke omgeving. Hij is zodanig compact dat hij slechts twee parkeerplaatsen in beslag neemt. Hij weegt amper 8,5 ton, en daarmee kan je hem classificeren als lichtgewicht. Doorgaans is zo’n hoogwerker 16 tot 18 ton zwaar. Lichtgewicht als onze hoogwerker is, bereikt hij toch hoogtes tot 32 meter, of zo’n 8 à 9 verdiepingen. De meeste appartementen in Antwerpen zijn niet hoger dan dat. Mercator Cleaning houdt bij alles wat het doet rekening met het milieu, en bewijst dat ook door de keuze van hoogwerker. Net omdat die zo licht en compact is kunnen we rondrijden met een lichtere vrachtwagen, en ook dat levert een brandstofbesparing op.

Hoe gaat Mercator Cleaning te werk bij een gevelreiniging in Antwerpen?

Bij Mercator Cleaning worden alle gevels vakkundig gereinigd zonder ook maar iets te beschadigen. Dat geldt trouwens voor alle gevels, of ze nu bestaan uit baksteen, beton, hout, industriële gevelelementen en zelfs crepi. Gevels worden op een ecologisch verantwoorde manier gereinigd met behulp van slechts twee componenten. Enerzijds een hogedrukspuit waarvan de druk varieert tussen 10 en 250 bar. Anderzijds water waarvan de temperatuur kan oplopen tot 140°C. Na het reinigen wordt er eventueel een onzichtbare en beschermende nanocoating aangebracht om de gevel te beschermen tegen weer en wind.

Vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Offerte aanvragen

Vul het formulier en we contacteren u zo snel mogelijk

Contact Informatie
Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?
Adresgegevens