Hoe zorg je voor het onderhoud van de buitenkant van een appartementsgebouw?

 

Hoe onderhoud je de buitenkant van een appartementsgebouw? Niet zo evident, want een appartementsgebouw kan heel hoog zijn, van slechts enkele verdiepingen tot mastodonten van 20 verdiepingen en meer. Ook gevels van hoge gebouwen en appartementen worden vies en vuil en zijn aan onderhoud, reiniging, en soms zelfs aan vervanging toe. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat de buitenkant van je appartementsgebouw weer gaat stralen? Met andere woorden, hoe reinig je de buitenkant van een appartementsgebouw? Hoe hoger, hoe moeilijk natuurlijk. Eén tip: doe een beroep op een deskundige reinigingsfirma die zulke hoogtes aankan. En die ervoor zorgt dat de reiniging vakkundig en zonder beschadigingen verloopt. 

Hoe onderhoud je de buitenkant van een appartementsgebouw? 

Het onderhoud van de buitenkant van een appartementsgebouw doe je beter niet zelf. Dat laat je het best over aan deskundigen als Mercator Cleaning. Zij doen dat soort reinigingswerk voortdurend, dag in en dag uit. Zij beschikken over alle nodige professionele apparatuur en uitrusting om het onderhoud van de buitenkant van een appartementsgebouw veilig uit te voeren. Om de buitenkant van je appartementsgebouw te reinigen, gevel én ramen, kan je eigenlijk alleen maar een professioneel reinigingsteam inhuren. Dat levert je in alle geval gemoedsrust op. Want wie een professioneel team inhuurt, kan er zeker van zijn dat het risico op beschadiging nihil is. Juist omdat die professionele reinigers goed weten wat ze doen. 

Hoe gaat Mercator Cleaning te werk? 

Mercator Cleaning maakt gebruik van een reinigingstechniek die in staat is om alle denkbare buitenoppervlaktes veilig en professioneel te ontmossen en te reinigen. Alle buitenoppervlaktes, dus ook de buitenkant van een appartementsgebouw. Ecologie staat op nummer één bij Mercator Cleaning. Reinigen gebeurt enkel met behulp van een compressor, aangepaste druk en water dat tot 140° Celsius kan worden verhit. Tegen de combinatie van druk en hoge watertemperatuur is geen enkel vuil bestand. Mercator Cleaning maakt nooit gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. De compressor zet een bepaalde druk op het water, en die is afhankelijk van de graad van gevelvervuiling en soort gevelsteen. Om geen enkele steen te beschadigen doet Mercator Cleaning de druk variëren van 10 tot 250 bar. Hoe poreuzer de steen, hoe lager de druk. Hoe harder de steen, hoe hoger de druk. Na elke reiniging wordt bovendien een onzichtbare beschermende nanocoating aangebracht. 

Ervaren, professioneel en ecologisch reinigen 

Hoe onderhoud je de buitenkant van een appartementsgebouw? Laat dat werkje over aan het team van Mercator Cleaning. Wij zijn al bezig sinds 1962 en beschikken dus over een jarenlange ervaring. Door die ervaring zien we zeer vlug wat er met een steen aan de hand is en hoe we die moeten reinigen. Er bestaat geen enkele gevel die we niet kunnen reinigen of afwassen. We reinigen ook industriële bedrijfsgebouwen en zelfs reclamepanelen die in de hoogte bevestigd zijn of op een dak van een bedrijf staan. Kortom, alles wat aan de buitenkant van een gebouw zit en moet worden gereinigd, kunnen we aan. Dat is onze core business. Ook de ramen van appartementsgebouwen reinigen we grondig. Daarvoor hebben we een compacte hoogwerker ter beschikking die ideaal is voor een stedelijke omgeving. Geeft u ons de kans te bewijzen wat we waard zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Offerte aanvragen

Vul het formulier en we contacteren u zo snel mogelijk

Contact Informatie
Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?
Adresgegevens