Buitenmuren schoonmaken als garantie voor het waardebehoud van je woning

Hoe doe je de waarde van je woning stijgen? Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel de waarde van je woning stijgt als je je buitenmuren renoveert? Reken gerust op een meerwaarde van twintig procent, of een vijfde van het totaalbedrag. In het licht van de torenhoge woningprijzen van het moment kan dat al tellen. Heb je niet meteen de centen voor een grondige gevelrenovatie op zak? Dan bieden we je graag een alternatief aan. Ook door je gevel schoon te maken, werk je aan het waardebehoud van je woning. Door je gevel en buitenmuren schoon te maken, gaat de waarde van je huis de hoogte in. Bovendien ziet je woning er in één klap weer als nieuw uit. Even je gevel laten reinigen is dus het overwegen meer dan waard. 

Hoe doe je de waarde van je woning stijgen? 

Je doet de waarde van je huis al een pak stijgen door je buitenmuren een reinigingsbeurt te geven. Misschien een idee om dat over te laten aan het team van Mercator Cleaning? Wij reinigen je gevel zonder ook maar één steen te beschadigen. Dat kunnen we honderd procent garanderen omdat we gebruikmaken van een nieuwe en puur ecologische reinigingstechniek. Via een compressor en een pistoolspuit spuiten we warm water op de gevel. Je leest het goed, we gebruiken enkel en alleen warm water, en geen enkel extra chemisch reinigingsmiddel. We verhitten dat water tot maximaal 140° C. Afhankelijk van de ondergrond van de gevel en van de vervuilingsgraad regelen we de druk van de compressor, van 10 tot 250 bar. Met deze reinigingstechniek zijn we in staat om zelfs de meest vervuilde gevel opnieuw stralend mooi te maken. En daarmee bedoelen we alle soorten gevels, uit welk materiaal die ook bestaan. We reinigen zowel gevels in baksteen, beton, hout en crepi, en alle industriële gevelelementen, allemaal even grondig. 

Extra nanocoating als beschermend jasje 

Na de reiniging zien de buitenmuren van je woning of je kantoor er mooier uit. Maar ze zijn ook honderd procent beter beschermd tegen waterinsijpeling, vochtigheid en inslaande regen. Na het reinigen van de buitenmuren brengen we immers altijd een onzichtbare beschermende nanocoating aan. Net zoals onze reinigingstechniek – uitsluitend warm water en hoge druk – is dit product zeer milieuvriendelijk. 

Meer bescherming, meer waarde voor je woning 

De nanocoating geeft je gevel een onzichtbare en waterafstotende bescherming. Het resultaat is verbluffend. Door die extra beschermingslaag hechten mossen, groenaanslag en vuildeeltjes zich veel moeilijker in de poriën van de gevelstenen. De nanocoating die we gebruiken verschilt op basis van de ondergrond van de gereinigde gevel. Gevels uit steen, beton of hout krijgen elk hun specifieke nanocoating. Een stenen of betonnen gevel is tien jaar lang beschermd tegen alle soorten vocht. En dat is meegenomen, want vocht is, zoals je weet, de grootste vijand van een woning. Voor een houten gevel geldt een beschermingsperiode van vijf jaar. 

Minimale investering voor een grote meerwaarde van je woning 

Heel kort … hoe doe je de waarde van je woning stijgen? Een gevelreiniging én een extra nanocoating levert je een mooiere én meer beschermde gevel op. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend meer info. 

Offerte aanvragen

Vul het formulier en we contacteren u zo snel mogelijk

Contact Informatie
Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?
Adresgegevens