Voor glazenwasser Mercator Cleaning uit Antwerpen is geen raampartij te hoog

Je beschikt over een appartement of appartementencomplex in Antwerpen? Jouw kantoorgebouw is heel hoog? Je bedrijf bestaat uit heel veel glaspartijen? Je hebt nood aan een betrouwbare glazenwasser in Antwerpen die zich niet laat afschrikken door hoogtes of moeilijk bereikbare plaatsen en die perfect werk aflevert? In dat geval is Mercator Cleaning jouw ideale partner. Met onze compacte hoogwerker kunnen we zonder problemen een hoogte van 8 à 9 verdiepingen bereiken. Indien nodig schakelen we touwen en alpinetechnieken in – bergbeklimmen is trouwens een hobby van de zaakvoerder. Wie voor zijn appartementsgebouw, kantoor of bedrijf in Antwerpen een beroep doet op Mercator Cleaning, glazenwasser in Antwerpen, krijgt in elk geval streeploze en perfect gereinigde ramen terug.

Onze compacte hoogwerker is uniek in Europa

Onze hoogwerker voelt zich perfect thuis in een stedelijke omgeving en is uniek in Europa. In de eerste plaats is hij heel compact en neemt slechts twee parkeerplaatsen in. Licht is hij ook, hij weegt amper 8,5 ton maar bereikt probleemloos een hoogte van 32 meter, of zo’n 8 à 9 verdiepingen. De meeste hoogwerkers die zo hoog gaan, staan op een vrachtwagen die 16 tot 18 ton weegt. Het spreekt voor zich dat onze hoogwerker, door zijn lagere gewicht, heel milieuvriendelijk is om mee rond te rijden. Hij heeft ook niet zoveel energie nodig om de motor draaiende te houden. Ook als je appartementsgebouw hoger is dan 9 verdiepingen, kunnen we je helpen met het reinigen van je ramen. Dan huren we een hoogwerker die tot 100 meter kan. Onze eigen hoogwerker verhuren we trouwens ook aan geïnteresseerden.

Hoe poetsen wij als glazenwasser in Antwerpen je glaspartijen?

In de meeste gevallen doen we dat op de klassieke manier. Met spons en aftrekker maken we je ramen en glaspartijen streeploos schoon. Bovendien werken we alleen met milieuvriendelijke producten. In specifieke gevallen passen we de techniek van de osmosereiniging toe. We hebben het meest recente osmosetoestel op de markt in ons bezit en nemen het overal mee in onze camionette. Op die manier kunnen we het osmosewater overal ter plekke aanmaken. Het procedé komt op het volgende neer. Met ons osmosetoestel sturen we leidingwater door negen filters, waaronder een kalk- en een algenfilter. Het uiteindelijke resultaat is puur zuiver water dat over sterk reinigende eigenschappen beschikt. De atomen in het osmosewater willen immers zo snel mogelijk vuil opnemen. We reinigen de ramen met behulp van een borstel waar het osmosewater doorgaat. De atomen in het water nemen al het vuil op en maken je ramen vlekkeloos schoon.

Voordelen van het reinigen met osmosewater?

De voordelen van de methode zijn talrijk. Het reinigen gaat sneller, de ramen zijn theoretisch beter gepoetst dan als we het manueel doen en het laat geen sporen of vegen na. Geef je ons de kans te bewijzen wat we kunnen?

Offerte aanvragen

Vul het formulier en we contacteren u zo snel mogelijk

Contact Informatie
Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?
Adresgegevens